Serra Peptase

180,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse. In afara zonelor de acoperire ale curierului, se va percepe o taxa in functie de numarul de km externi.
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Disponibil în stoc

Descriere

Serratiopeptidase, Serratia E-15 protease este o enzimă proteolitică (protează) produsă de enterobacterium Serratia sp. E-15. Acest microorganism a fost prima dată izolat la sfârşitul anilor 1960 din intestinele viermelui de mătase (Bombix mori). Serratiopeptidase este prezentă în intestinele viermilor de mătase şi permite secreţiilor bucale să dizolve coconul. Sera Peptase este produsă prin purificarea culturii de bacterii Seratia E-15.

Proteinazele, enzimele proteolitice, endopeptidaze: peptidil-peptid hidrolaze sunt împărţite în 4 subclase pe baza mecanismului catalitic. Subclasa care reuneşte proteazele prezintă în centrul catalitic activ un rest de serină şi/sau histidină. Codul genetic al metalproteinazei exogene Serratia sp. E-15 a fost clonat şi secvenţa completă a nucleotidelor determinată; secvenţa aminoacizilor dedusă pe baza secvenţelor nucleotidelor arată că Serratia protease conţine 470 amino-acizi cu o greutate moleculară 50632. De importanţă majoră în actvitatea enzimei sunt şi cele 3 poziţii cu liganzi activi cu zinc.

 

Serra Peptase este un excelent antiinflamator, fiind o alternativă la utilizarea salicilaţilor (aspirină, ibuprofen) cu efectele secundare binecunoscute; spre deosebire de acestea Serra Peptase nu produce iritaţii sistemului digestiv. Cu toate că produsul este relativ nou şi nu sunt studii foarte aprofundate, produsul s-a folosit cu succes la durerile lombare, reumatism, preinfarct, astm sau bronşite cronice.

Serra Peptase distruge materia moartă din corpul uman, cum ar fi: chisturi, ţesuturi moarte, cheaguri de sânge sau ţesuturi apărute în urma intervenţiilor chirurgicale. Studii recente arată că produsul este util în prevenirea sclerozării sistemului cardiovascular.

Serra Peptase se foloseşte ca anti-edemic: previne inflamaţiile şi retenţia de lichid. Produsul se foloseşte în prevenţia sau la tratamentul tumorilor.

 

Mod de administrare:

Câte 1-3 capsule de 1-3 ori pe zi cu 30 minute înainte de masă cu un pahar de apă sau conform recomadărilor medicului.

Detalii

Categorii
Greutate
0.2 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review