Magnesium Malate

90,00 RON (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse. In afara zonelor de acoperire ale curierului, se va percepe o taxa in functie de numarul de km externi.
Disponibil în stoc

Descriere

Magnesium Malate combină magneziul şi acidul malic, împreună cele două substanţe contribuie la producerea de energie, sub formă de adenosin trifosfat (ATP), pe care studiile l-au evidenţiat ca deficient în fibromialgie şi în sindromul oboselii cronice. Magneziul ajută celulele să formeze şi să menţină muşchii, oasele şi nervii.

 

Magnesium Malate este un amestec de magneziu şi acid malic.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Acidul Malic este un acid natural descoperit în 1785 de Scheele în fructele scoruşului de munte, el se găseşte în multe alte fructe (mere necoapte, agrişe, etc.), acidul malic din produsul Magnesium Malate fiind din sursă naturală.

Magneziul este unul din cele mai răspâdite minerale din corpul omenesc şi este esenţial pentru sănătate. Magneziul din magnesium malate este un activator al enzimelor asociate cu sistemele fosfatice, care sunt implicate în reacţia de formare a esterilor mono-, di- şi tri-fosfatici, o primă etapă dintr-un sistem biosintetic complex. Magneziul este adeseori prezent în enzimele de transfer al fosfatului. Un exemplu de ATP-aze care are drept cofactor magneziul este miozina, care catalizează scindarea moleculei ATP cu formarea de ADP şi eliminare de energie. Magneziul participă şi în cazul biosintezei vitaminei B.

Magnesium Malate se utilizează cu precădere în tratarea fibromialgiei şi a oboselii cronice.

Fibromialgia este un dezechilibru neurologic cronic ce cauzează oboseală excesivă, dureri musculare puternice, anxietate şi depresie. Studiile de profil privind fibromiagia au arătat că la pacienţii la care s-a prescris acid malic din mere, le-a crescut semnificativ nivelul de energie.

Studiile făcute la clinica Universitatii Maryland pe 24 pacienţi cu fibromialgie trataţi cu Magnesium Malate au evidenţiat că pacienţii trataţi nu au mai avut dureri, starea lor de sănatate a fost simţitor mai bună dispărând oboseala cronică ce o resimţeau înainte de începerea tratamentului. Magnesium Malate are abilitatea de a complexa şi inactiva unele din cele mai toxice metale, de exemplu: aluminiul, un metal foarte răspândit şi nociv în cantităţi mari, ce afectează ireversibil sistemul nervos central, putând provoca pierderea memoriei şi demenţa. Magnesium Malate a fost eficient în astfel de cazuri, complexând şi inactivând metalele toxice.

Mod de administrare:

Luați două capsule de două ori pe zi înainte de masă, sau conform recomadărilor medicului.

Detalii

Categorii
Greutate
0.2 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review